Tervetuloa Gontsa Ski Lodgeen!

Tarjoamme käyttöösi mökin Levin hiihto- ja toimintakeskuksesta. Mökki soveltuu mainiosti niin perheille kuin yritysasiakkaillekin.

Mökin koko on noin 100 m² ja sinne mahtuu majoittumaan kahdeksan hengen seurue. (Aulan lisävuoteille + 2 henkilöä.)
Gontsa Ski Lodge on tunnelmallinen, kauniisti sisustettu ja hyvin varusteltu. Mökistä löytyy mm. täydellinen keittiö astioineen, sauna, takka, kuivauskaappi, tiskikone, pesukone, tv, lämmityspaikka autolle.

Sijainti on erinomainen, vain kivenheiton päässä Levin kilpailurinteestä, Gondoli-hissistä ja ravintolapalveluista. Korkeatasoiset hiihtoladut (latuverkosto) kulkevat aivan talon läheisyydessä. Lähikauppa (K-Market Levin Poro) on vain 500 metrin päässä ja muihin Levin kauppoihin on matkaa noin 2,5 km.

Suomen parhaisiin rinteisiin pääset kätevästi ja nopeasti ilman autoa (Gondolihissi ja hissit 13 & 14). Levi Skibus kuljettaa muutamassa minuutissa mm. keskustaan vaivattomasti. 

Kuten jo varmaan tiedät, Levi on täynnä erilaisia ohjelmapalveluja, aktiviteettejä, ravintoloita ja harrastusmahdollisuuksia. Lapin ainutlaatuinen luonto, kesän yötön yö, ruska, revontulet, ensilumen ladut ja keväthanget tekevät omalta osaltaan matkastasi
ainutlaatuisen.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Lappiin!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
+358 40 123 4567