Tervetuloa Gontsa Ski Lodgeen!

Tarjoamme käyttöösi mökin Levin hiihto- ja toimintakeskuksesta. Mökki soveltuu mainiosti niin perheille kuin yritysasiakkaillekin.

Mökin koko on noin 100 m² ja sinne mahtuu majoittumaan kahdeksan hengen seurue.
Gontsa Ski Lodge on tunnelmallinen, kauniisti sisustettu ja hyvin varusteltu. Mökistä löytyy mm. täydellinen keittiö astioineen, sauna, takka, kuivauskaappi, tiskikone, pesukone, tv, lämmityspaikka autolle.

Sijainti on erinomainen, vain kivenheiton päässä Levin kilpailurinteestä, Gondolista ja ravintolapalveluista. Korkeatasoiset hiihtoladut (latuverkosto) kulkevat aivan talon läheisyydessä. Lähikauppa (K-Market Levin Poro) on vain 500 metrin päässä ja muihin Levin kauppoihin on matkaa noin 2,5 km.

Suomen parhaisiin rinteisiin pääset kätevästi ja nopeasti ilman autoa (Gondolihissi ja hissit 13 & 14). Levi Skibus kuljettaa muutamassa minuutissa mm. keskustaan vaivattomasti. Mökin viikkohintaan sisältyvillä hissilipuilla Skibus-matka on ilmainen.

Kuten jo varmaan tiedät, Levi on täynnä erilaisia ohjelmapalveluja, aktiviteettejä, ravintoloita ja harrastusmahdollisuuksia. Lapin ainutlaatuinen luonto, kesän yötön yö, ruska, revontulet, ensilumen ladut ja keväthanget tekevät omalta osaltaan matkastasi
ainutlaatuisen.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Lappiin!

Gontsa Ski Lodge

Osoite: Koutanen 3 C, 99130 LEVI

Ajo-ohje:
Aja Kittilän suunnasta, Levin portilta Levin kylään päin n. 2 km. Käänny oikealle (Levihuippu/Kouta) Tunturitielle, K-Market Levin Poro ja Rautia-rautakaupan kohdalla, ja aja n. 300 ja käänny oikealle, Koutanen. Aja n. 200 m ja käänny vasemmalle mökin pihaan (3 erillistä mökkiä), Gontsa-mökin tunnus on C. Tervetuloa!

Ole hyvä ja lue vuokrausehdot tästä linkistä.

Varaa loma Leviltä tästä linkistä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
+358 40 123 4567